Kérjen időpontot online ide kattintva!

Szakorvosaink több éves tapasztalata a garancia, hogy a legnagyobb odafigyeléssel kezeljük pácienseinket.

Neurológia

Amennyiben visszatérő fejfájást (migrén), szorongást érez, alvása rendszertelen keresse neurológus szakorvosainkat. Feladataik közé tartozik ezen betegségek  okának felderítése, diagnosztizálása és kezelése. 

A neurológia a központi és perifériás idegrendszer rendellenességeivel foglakozó tudományág. Szakorvosaink az első vizsgálat alkalmával felveszik az anamnézist, majd a páciens fizikális vizsgálata során a végtagok, a reflex vizsgálata, a beteg mozgásának, beszédének, viselkedésének  megfigyelése történik. Ezután – amennyiben szükséges – további vizsgálatokra (nyaki ér ultrahang, CT, röntgen) jegyzi elő vagy irányítja tovább a szakorvos a beteget a pontos diagnózis felállítása érdekében.

Kórházunkban kiemelt figyelmet fordítunk az érrendszeri rizikó tényezőkre, stroke megelőzésére, valamint agyi történés utáni állapotok követésére, maradványtünetek javítására. Rendelkezésünkre áll infúziós kezelés, mind poststroke tünetek, mind fájdalomszindróma esetén. A beszédzavart logopédus szakorvos kezeli kórházunkban.  

Neurológia

Szakrendeléseink

Nálunk a bizalom presztízskérdés, kérjen személyes konzultációt, forduljon szakorvosainkhoz.