Skip to main content

Prestige Medical Center

Magánkórházunk felépítésével az volt a célunk, hogy az ország keleti szegletében is elérhető legyen a professzionális betegellátás. A név kötelez, ezért számunkra presztízskérdés, hogy olyan szolgáltatást biztosítsunk az orvoslásban, ami a térségben egyedülálló és hiánypótló.

Rendeléseink széles palettája biztosítja, hogy a betegek a diagnózis felállítása után egy helyen kapják meg a számukra elengedhetetlenül szükséges vizsgálatokat, műtéti beavatkozásokat.

Magánkórházunk megközelítése egyszerű, az épület tágas belső udvarában számos parkolóhely áll rendelkezésre. A magánkórház egy barnamezős beruházás keretében valósult meg, azonban igyekeztünk az épület meglévő adottságait a lehető legoptimálisabban kihasználni. A közlekedő és váró terek tágasak, kényelmesek, a páciensek tájékozódását LCD monitorok segítik. Olyan modern, a 21. század legkorszerűbb vizsgálati eszközeivel szereltük fel a kórházat, amelyek a lehető legpontosabb képet tudják adni a páciensek állapotáról.

Magánkórházunk kiemelt szakterülete a fül-orr-gégészet, gasztroenterológia, ortopédia, plasztikai sebészet, melyek mellett más rendeléseken is kiváló szakemberek nyújtanak Önnek segítséget a gyógyulásban.

Hosszú és alapos előkészítő munka után alakítottuk ki digitalizált műtőinket, amelyekben pl.: csípőprotézis, laparoscopos sérv, fül-orr-gégészeti, szemészeti, idegsebészeti, sőt kombinált plasztikai műtéteket is végeznek orvosaink. Fekvőbeteg részlegünkön légkondicionált szobákban, elektromosan állítható betegágyakkal, számos kényelmi funkcióval szolgáljuk a lábadozó páciensek mielőbbi gyógyulását.

Online előjegyzés

A színvonalas betegellátás érdekében telefonos és online előjegyzési lehetőséget is biztosítunk betegeinknek, hogy várakozás nélkül vehessék igénybe szolgáltatásainkat.

Udvarias, empatikus munkatársainkkal – a futószalag munka helyett – csak az Ön problémájára fókuszálunk. Olyan kórházat és csapatot álmodtunk meg, ahol a közös cél az elégedett páciens. Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink és szakdolgozóink hitelessége és szakértelme teremtheti meg.

Virtuális Séta

A bizalom nálunk presztízskérdés!

Szívügyünk a gyógyítás

Munkatársak