Jelentkezzen szakrendelésünkre!

Szakorvosaink több éves tapasztalata a garancia, hogy a legnagyobb odafigyeléssel kezeljük pácienseinket. ​

Rólunk

A név kötelez, ezért a számunkra presztízskérdés, hogy olyan szolgáltatást biztosítsunk az orvoslásban, ami a térségben egyedülálló és hiánypótló.

Szállodai környezetben gyógyulhatnak pácienseink a megyeszékhely legnagyobb magánkórházában. 

Rendeléseink széles palettája biztosítja, hogy a betegek a diagnózis felállítása után egy helyen kapják meg a számukra elengedhetetlenül szükséges vizsgálatokat, műtéti beavatkozásokat. Szolgáltatásaink között működik urológiai, nőgyógyászati, reumatológiai, fül-orr-gégészeti, gasztroenterológiai, bőrgyógyászati, valamint kardiológiai szakellátás is.  

A nagyszabású beruházással az volt a célunk, hogy az ország keleti szegletében is elérhető legyen a professzionális betegellátás. Ehhez olyan modern, a 21. század legkorszerűbb vizsgálati eszközeivel szereltük fel a kórházat, amelyek a lehető legpontosabb képet tudják adni a páciensek álllapotáról. Digitális mammográfiás berendezésünk 3 dimenziós szöveti mintavételre is alkalmas, amely alacsony röntgendózissal működik és 41 százalékkal növeli az emlődaganat szűréshatékonyságát. Megyénkben elsőként, nagy teljesítményű CT berendezéssel, néhány perces vizsgálattal, akár 24 órán belül kimutathatók az elváltozások. Az esetleges betegségek kiszűrése után a térség legelhivatottabb szakorvosai állnak a betegek rendelkezésére, hogy kezelésük, felépülésük minél kíméletesebb legyen. 

Hosszú és alapos előkészítő munka után alakítottuk ki digitalizált műtőinket, amelyekben pl.: csípőprotézis, laparoscopos sérv, fül-orr-gégészeti, szemészeti, idegsebészeti, sőt kombinált plaszikai műtéteket is végeznek orvosaink. Utóbbi kiterjed hasi zsírleszívásra, mellnagyobbításra, valamint lokális érzéstelenítésben szemhéj korrekcióra, botoxkezelésre és ajakfeltöltésre is. 

Fekvőbeteg részlegünkön légkondicionált szobákban, elektromosan állítható betegágyakkal, számos kényelmi funkcióval szolgáljuk a lábadozó páciensek mielőbbi gyógyulását. A műtéten átesett betegeket a nővérek és szakorvosok folyamatos megfigyelés alatt tartják, korszerű nővérhívó rendszerünk lehetővé teszi, hogy az ápolók akár 30 másodpercen belül az ágyukhoz érkezzenek jelzés esetén. 

Olyan magán járó- és fekvőbeteg ellátási rendszert alakítottunk ki, amely az egészségügyi ellátás mindenkori gazdasági, szervezeti működési lehetőségein belül képes a lakosság egészségi állapotának, életminőségének javulásához hozzájárulni, az egészségügyi dolgozóinak jövőképet, életutat és egzisztenciát biztosítani. 

Azok, akik egészségesnek érzik magukat, de erről meg is szeretnének bizonyosodni, nem csak szakrendelőinkbe, hanem saját laborunkba is kérhetnek időpontot, ahol sorban állás nélkül, rövid idő alatt kaphatnak információt állapotukról. Vérvételt, mikrobiológiai mintavételt, kiterjesztett laboratóriumi vizsgálatokat tudunk végezni partnerünk segítségével, akár már reggel 6 órától. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a szűrővizsgálatokra, a betegségek megelőzésére, amelyet az innováció és a folyamatos szakmai fejlődés segít elő. A vállalatok számára kidolgozott menedzserszűrési programjaink lehetővé teszik, hogy egy adott cég munkavállalói átfogó vizsgálatokon vegyenek részt. A munkáltató ezzel is hozzájárulhat dolgozói egészségéhez. Nyugat-Európában már tendencia, hogy a vállalatok évente legalább egyszer biztosítják kollégáik átfogó szűrővizsgálatát, szerencsére ez már Magyarországon is meghonosodni látszik. 

Azokra is gondoltunk, akik esetlegesen félnek egyes vizsgálatoktól vagy kényelmetlennek érzik azt, ezért egyebek mellett a fogászati beavatkozásokat, gyomor- és vastagbéltükrözéseket altatásban is kérhetik pácienseink.

A magánkórház egy barnamezős beruházás keretében valósult meg, azonban igyekeztünk az épület meglévő adottságait a lehető legoptimálisabban kihasználni. A közlekedő és váró terek tágasak, kényelmesek, a páciensek tájékozódását LCD monitorok segítik. Magánkórházunk megközelítése egyszerű, az épület tágas belső udvarában számos parkolóhely áll rendelkezésre. 

Udvarias, empatikus munkatársainkkal – a futószalag munka helyett – csak az Ön problémájára fókuszálunk. Olyan kórházat és csapatot álmodtunk meg, ahol a közös cél az elégedett páciens. Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink és szakdolgozóink hitelessége és szakértelme teremtheti meg. 

Az Ön egészsége és gyógyulása nálunk presztízskérdés!

Üdvözlettel, 
A Prestige Magánkórház munkatársai 

blog-logoblog-logo
Rólunk írták

A. Andrea


"Ha azt mondom, hogy soha nem lehetek elég hálás, azért amit ebben a kórházban kaptunk Tőletek, akkor egyáltalán nem túlzok! A tündéri személyzet: Finna Péter doktor úr, az altató doktornő, a tüneményes ápolók nővérek, a műtős személyzet, minden itt dolgozó megértéssel, támogatással és végtelen türelemmel kezelt . Itt tényleg mi voltunk az elsők, azt mondhatom biztonságban éreztük magunkat. Minden kérésünket, kívánságunkat mosollyal várták."
blog-logoblog-logo
Rólunk írták

K. B. Julianna


"Egy nagyon nagy tudású, lelkiismeretes embert ismertem meg Tanyi Miklós Tanár Úrban! Mindegy hány beteg várakozik az utolsó beteggel is úgy bánik, mint az elsővel."
blog-logoblog-logo
Rólunk írták

D.O. Beatrix


"Nagyon köszönjük Jánvári doktornő kedvességét, türelmét, figyelmességét. Valóban példaértékű a szakértelme. Csak ajánlani tudom mindenkinek."