Mindent a multifokális lencsékről

multifakalis-lencse-szemeszet

Mindent a multifokális lencsékről

Zavarja, hogy folyamatosan cserélgetnie kell a szemüvegeit? A multifokális lencse megoldás lehet!

Ezek a legkorszerűbb technológiával készülnek és a legbonyolultabb típusú lencsék. Akár két vagy három eltérő dioptriájú lencsét is összefoglal, úgy, hogy az összeillesztése láthatatlan. Minden távolságra éles képet biztosít, ez által egy szemüveg alkalmas lehet számítógép használathoz, olvasáshoz és akár autóvezetéshez is.

szemromlas-tunetek-szemeszet

Mindezek mellett egyedi tulajdonsága, hogy nincs bennük éles választóvonal, így egy külső szemlélőnek egy hagyományos szemlélőnek úgy tűnhet, hogy egy hagyományos szemüveg van a viselőn.

Ez a lencse növeli a biztonságérzetet mozgás közben és a stabilitást i, mivel lehetővé teszi a közeli és távoli fókusz közötti gyors váltásokat.

Kialakításra kerül a lencse felső részén a dioptria, ami a távollátást segíti és kényelmet nyújt a vezetéshez, egy moziba, tévénézés közben.

Az olvasáshoz szükséges dioptria az alsó részen kerül kialakításra, biztosítva a széles látóteret és a kényelmes látást. Itt a legerősebb a dioptria.

A legkeskenyebb a köztes zóna, azonban nélkülözhetetlen, mivel ez segíti a közepes távolságra lévő dolgok tisztán látását (autó műszerfala, számítógép).

 

Ha Önnek is szüksége van szemvizsgálatra, keresse szemész szakorvosainkat!

Előjegyzést a +36 42 512 990-es telefonszámon tudnak kérni.

Nálunk a bizalom presztízskérdés!