Kérjen időpontot online ide kattintva!

Szakorvosaink több éves tapasztalata a garancia, hogy a legnagyobb odafigyeléssel kezeljük pácienseinket. ​

CT vizsgálat

Kóros elváltozások, sérülések esetén elengedhetetlen a Computer Tomographia, amely olyan speciális vizsgálat, amely röntgensugarakat felhasználva készít pontos felvételeket az adott, vizsgálni kívánt testrészről, belső szervről-szervekről. 

Professzionális CT berendezésünkkel képsorozatokat készítünk a vizsgált testrészről,  amelyeket speciális számítógépes szoftverek segítségével radiológus szakorvosaink értékelnek ki a pontos diagnózis érdekében. 

A képsorozatok elkészítése rövid ideig tart, miközben pácienseinkkel radiológiai szakasszisztenseink tartják a kapcsolatot a vizsgálat során és pontos instrukciókkal látják el. A CT vizsgálat teljesen fájdalommentes és kizárólag orvosi javaslatra végezhető. Bizonyos esetekben kontrasztanyag használata is szükséges lehet, amelyet vénás injekció formájában adunk be a betegnek. A vizsgálat általában – ennek típusától függően – 10-20 percet vesz igénybe. 

CT

Vizsgálataink

Nálunk a bizalom presztízskérdés, kérjen személyes konzultációt, forduljon szakorvosainkhoz.

A vizsgálathoz egy hónapnál nem régebbi labor lelet (vesefunkció), valamint szakorvosi javaslat szükséges. Amennyiben bármilyen gyógyszert szed cukorbetegségre, a vizsgálat előtt kérje szakorvosa tanácsát, továbbá hozza magával korábbi leleteit.