Skip to main content

FőoldalSzakrendelések ↦ Menedzserszűrés

Menedzserszűrés

görgessen vízszintesen!

SZŰRŐVIZSGÁLATI CSOMAGOK Standard csomag Nők részére Prémium csomag Nők részére Standard csomag Férfiak részére Prémium csomag Férfiak részére
Alap labor vizsgálat: Teljes vérkép (vérképző szervek vizsgálata), gyulladásos folyamatok és gócok felismerése (CRP, süllyedés), vércukor, ionok (Na, K, Mg, Ca), májfunkció (bilirubinok, GOT, GPT, GGT, ALP), vesefunkciók (karbamid, kreatinin, GFR, GFR), amiláz, vérzsírok (triglicerid, koleszterin, HDL-LDL), köszvény (húgysav), vasanyagcsere vizsgálata (vas), pajzsmirigy funkció vizsgálata (TSH), teljes vizelet és üledék.
Hasi és kismedence ultrahang vizsgálata: A hasi ultrahang vizsgálat a hasüreg szerveit vizsgálja (pl. máj, epehólyag, lép és a vese). A vizsgálat segítségével a hasüreg nagyobb erei, hasi főverőér valamint a környékén található nyirokcsomók is megvizsgálhatók.
12 elvezetéses nyugalmi EKG: Nyugalmi EKG vizsgálat során a szív elektromos tevékenységét mérik a bőrfelületen keresztül.
Belgyógyászati szakorvosi kivizsgálás: Eredmények kiértékelése, összefoglalása, állapot szerint indokolt ajánlások megfogalmazása további szakvizsgálatokra vagy kezelésekre. Szükség esetén akár digitális formátumban is.
Tumor markerek vizsgálata: Máj és csírasejtes tumorok (AFP), emésztőszervi daganatok (CEA), petefészek rák - nők részére (CA 125), prosztata rák - férfiak részére (PSA).
LOW Dose Mellkas CT (Natív): Korai stádiumban kiszűrni a hagyományos diagnosztikai röntgenfelvételen nem látható, akár néhány mm-es kóros képleteket. A vizsgálat a tüdőszövetre koncentrálva, a hagyományos mellkas CT-hez képest 70-80%-kal alacsonyabb dózisú ionizáló sugárzással történik.
Pajzsmirigy és nyaki lágyrészek ultrahang vizsgálat: A nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat során a nyakon, a bőr alatt tapintható csomókat, felületes elváltozásokat, izmok szerkezeti eltéréseit vizsgáljuk. Az áll alatti mirigyek és a fültőmirigy vizsgálata, a nyálkövesség, esetleges gyulladások, jó- illetve rosszindulatú daganatok is felismerhetők a nyaki ultrahang segítségével.
Bőrgyógyászati szakorvosi kivizsgálás, melanoma szűrés, videodermatoszkópos anyajegyrögzítéssel: A bőrgyógyászati vizsgálat célja a bőrproblémák feltérképezése és kiszűrése, a bőrpanaszok okának megtalálása, az anyajegyek állapotának, jellegének felmérése.
Kardiológiai szakorvosi vizsgálat szívultrahanggal: A kardiológiai vizsgálat célja a szívbetegségek felismerése, a rizikófaktorainak meghatározása és lehetőség szerinti kiküszöbölése.
Szemészeti szakvizsgálat: A szemészeti vizsgálat kiemelten fontos, mert az időben felfedezett betegségek kezelésével megelőzhetők az olyan későbbi, súlyosabb szövődmények is, mint a látásromlás kialakulása.
Komplex mammográfiai vizsgálat: Az emlő rosszindulatú daganatai (karcinómák) és a jóindulatú (benignus) betegségei gyakori elváltozások. Világszerte az 5. leggyakoribb daganatos kórkép a nők körében. A mammográfia a legfontosabb képalkotó eljárás az emlődaganatok kimutatására és diagnosztizálására.
Komplex nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat és citológiai kenetvétel és HPV vizsgálattal: A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat kiemelten fontos vizsgálat, melynek elsődleges célja a rák megelőző állapotainak időbeni felismerése, diagnosztizálása.
Urológiai szakorvosi vizsgálat és prosztata vizsgálat: A vizsgálatok döntő többsége a prosztatarák kiszűrésére, valamint a jóindulatú prosztata megnagyobbodás diagnosztikájára irányul.
Mellkas röntgen és kiértékelés: A mellkas felvétel alapvető képalkotó vizsgálat, mely a tüdő, a mellhártya, a szív és a mellkasfali kórképek jelentős részében diagnosztikus értékű és fontos információkat nyújthat más betegségek elkülönítésében. Segíthet eldönteni, hogy a tünetek (pl. láz, köhögés, nehézlégzés, mellkasi fájdalom, vérköpés) tüdő, szív vagy egyéb eredetűek-e és meghatározhatja a további kivizsgálást.
ÁRAINK (FT/CSOMAG) 86.000 321.000 86.000 273.000
EGYÉB VIZSGÁLATOK, MELYEK A STANDARD ÉS PRÉMIUM CSOMAGHOZ KÉRHETŐK (FT/CSOMAG) Standard csomag Nők részére Prémium csomag Nők részére Standard csomag Férfiak részére Prémium csomag Férfiak részére
Gyomor- és vastagbéltükrözés altatásban +143.000 +143.000 +143.000 +143.000
Fül-Orr gégészeti szakorvosi vizsgálat hallásvizsgálattal +29.000 +29.000 +29.000 +29.000

További információk

A vizsgálatokat előzetes bejelentkezés esetén egy fél nap alatt elvégezzük, nem szükséges több alkalommal bejönni hozzánk.
A vizsgálatokról írásos összefoglaló anyagot készítünk, melyet elektronikusan vagy postai úton megküldünk.
Nem engedjük el a páciens kezét a szűrés végeztével, ha valami figyelemfelkeltő jelet tapasztalunk az eredményekben.

KAPCSOLAT

Központi recepció
Tel.: +36 42/512-990

  Kapcsolódó cikkek

  Menedzserszűrés
  2022.04.13.

  Menedzserbetegség – a krónikus stressz

  Lényege a krónikus stressz fennállása. Ez bárki olyannál előfordulhat, aki hosszú ideje fokozott stresszben él. Általában a fiatal és középkorú férfiaknál fordulhat ez elő. Ennek oka, hogy hazánkban másfélszer annyi…
  Menedzserszűrés
  2022.03.03.

  Menedzserszűrés a Prestige Magánkórházban

  Szédülés, fülzúgás, kínzó gyomorsav, reflux, magas vérnyomás csupa olyan tünet, melyek a legtöbb magyar cégvezetőt érintik. Sokan úgy gondolják, ez a stresszes, feszített munka velejárója és már csak akkor fordulnak…