5D babamozi – teljeskörű magzati ultrahang

5d-babamozi

5D babamozi - teljeskörű magzati ultrahang

Az ultrahang diagnosztikában az igazi áttörést az 5D jelenti.

Miért érdemes 5D ultrahang készülékkel megnézni a babánkat?

Az 5D nem más a szülők számára, mint az igazi “találkozás” a babájukkal. Nemcsak sokkal precízebb és gyorsabb képalkotásra képes, mint elődei, hanem már valóban térben és mozgó képben nézhetik meg a magzatukat. Az 5D képalkotásban finomabb felbontású 3 dimenziós képek késztíhetőek, realisztikus színvilág és változtatható a virtuális fény beesési szöge.

5d-babamozi

A térhatás pedig eddig elképzelhetetlen mértékben növelhető. Ehhez nem kell mást tennie, mint feltenni a háromdimenziós képet adó szemüveget, mint egy 3D TV-n, vagy egy Imax moziban. Orvosi szempontból minden eddiginél pontosabban tudjuk megítélni a magzat fejlődését, a terhesgondozás során még precízebb, pontosabb méréseket végezhetünk, az eddigi nehezen elvégezhető mérési műveleteket ez a technika leegyszerűsíti és felgyorsítja.

Jelenleg ez a technológia az ultrahang diagnosztika abszolút csúcsa!

A vizsgálat interaktív zajlik, mivel szonográfusunk legmagasabb szülésznői végzettséggel is rendelkezik, igy bármi kérdése lenne akár várandóssággal, szüléssel kapcsolatban, magas szinten megválaszolásra kerülnek.

Kérjen időpontot 5D babamozira: +36 42 512 990

Találkozzon babájával!