Skip to main content

Tapasztalatok szerint a kismamák legnagyobb százaléka 2x vesz részt babamozin. A várandósság 13.-18. hetében még egyben látszik a baba, a képben az egész testének részletei megfigyelhetőek. A következő alkalommal már az alakuló arcára kíváncsiak, ami a legideálisabb 25.-32. héten. Amennyiben ön egy alkalommal szeretné gyermekét méhen belül szemrevételezni úgy a 25.-30. hét közötti időszakot javaslom.

Természetesen 30. hét után is nagyszerű képeket tudunk készíteni, csak méreteit tekintve már nagyobb és nehezebb látótérbe hozni a baba arcát.

A vizsgálat menete

5D ultrahangos vizsgálatokon a kismama által választott csomag szerint kb. 20-40 percig tartózkodik a rendelőben. Ez az idő hosszabbodhat attól függően, hogy mennyire mutatja magát a baba vizsgálat alatt, melynek végén, véglegesítjük a kért felvételeket és kinyomtatjuk a kiválasztott színes képet, szintén a megrendelt csomag szerint.

A vizsgálat két részből áll, melynek első felében két dimenzión megvizsgáljuk a magzatot pont úgy, mint szűrővizsgálatok alkalmával. Lemérjük a testarányait, átnézzük a belső szerveit és mellékrészeit meghatározzuk a súlyát. A vizsgálat második felében 5. dimenzión keresztül mutatjuk meg térben a babát.

A vizsgálat képei nagyban függnek attól, hogy a babának éppen milyen hangulata van, mennyire élénk, mozgékony, mennyire mutatja meg magát, hátat fordít-e a vizsgálófejnek vagy sem.
Kérjen időpontot 5D babamozira: +36 42 512 990

Találkozzon kisbabájával!