Skip to main content

Már a gyermek fogantatása után, biztosan mindenki arra kíváncsi, hogyan fejlődik a kis magzat.

Manapság már 2-3-4-5D ultrahanggal is nyomon követhetitek a fejlődést.

A hagyományos 2D ultrahang a legáltalánosabb, azonban ez a magzat testének csak egyetlen metszetét ábrázolja. Ha a 2D-s hanghullámokat modern számítógépes technikával egészítik ki, térbeli, 3D-s képet kapunk, ami már leginkább hasonlít egy fényképhez.

A 4D-s ultrahang alapjában véve a 3D képalkotás továbbfejlesztése: az idő dimenziójával kibővítve. Mozgó képeket láthatunk a babáról, ami úgy hat, akár egy videó felvétel. Másodpercenként többször frissített mozgóképet kapunk, ennek során pontosan láthatóak a baba mozgásai, arckifejezése és testhelyzete.

Az 5D ultrahang, az eddig ismert legmodernebb technológia. Sokat hallhattok mostanában erről. Az 5 dimenziós ultrahang még gyorsabb és finomabb képalkotásra képes, mint a 4D. Realisztikusabb színvilágának és a valósághű árnyékolásnak köszönhetően, sokkal élethűbbé válik az elénk táruló látvány. Ha az 5D ultrahangot választod, 3D kijelzőn, 3D szemüvegben láthatod a kisbabádat.

Mikor érdemes 5D babamozizni?

Biztosak vagyunk benne, hogy minél hamarabb szeretnéd megnézni a pocaklakót, de ne siess! Az 5D felvétel még nem olyan látványos az első két trimeszterben, ugyanis ilyenkor még nem alakulnak ki annyira a baba arcvonásai, hogy azt érdemes legyen 5 dimenzióban meglesni. Azonban ha a mozira a harmadik trimeszterben „vesztek jegyet” felejthetetlen élményre számíthattok!

Ha megtehetitek, ezt a lehetőséget semmiképp ne hagyjátok ki! Zsebkendőt sem árt magatokkal hozni!
Időpontot a +36 42 512 990-es számon tudtok kérni!