Skip to content

5D Babamozi

Babát vár? Vegye igénybe 5D Babamozi szolgáltatásunkat!

Egy felejthetetlen élmény, igazi „találkozás” kisbabájukkal még születése előtt!
Az 5D babamozi, Magyarország legmodernebb szülészeti ultrahangkészülékével, nemcsak hatalmas élmény a szülők számára, hanem orvosi szempontból minden eddiginél pontosabban tudjuk megítélni a magzat fejlődését, a terhesgondozás során még precízebb, pontosabb méréseket végezhetünk. Ultrahangos vizsgálat révén a baba és az anya sincs kitéve sugárterhelésnek, emellett természetesen a vizsgálat teljesen fájdalommentes.

A vizsgálat interaktívan zajlik, mivel szonográfusunk a legmagasabb szülésznői végzettséggel is rendelkezik, így bármilyen kérdés esetén, akár a várandóssággal, vagy a szüléssel kapcsolatban, készséggel válaszol.

 

Mikor érdemes 5D babamozi szolgáltatásunkat igénybe venni?

  • a várandósság 13.-18. hetében még egyben látszik a baba, a képen az egész testének részletei megfigyelhetőek

  • a legideálisabb a 25.-32. héten, ilyenkor már látszódnak a kicsi vonásai (talán még azt is felfedezhetjük, hogy kire hasonlít a családból), az arcocskája teltebb, grimaszol és gesztikulál, van elegendő magzatvíz is, így igazán látványos élményben lehet részünk

Természetesen többször is igénybe veheti Magánkórházunk 5D babamozi szolgáltatását!

A vizsgálat két részből áll:

  • a vizsgálat első felében két dimenzión megvizsgáljuk a magzatot pont úgy, mint szűrővizsgálatok alkalmával, lemérjük a testarányait, átnézzük a belső szerveit és mellékrészeit, meghatározzuk a súlyát

  • a vizsgálat második felében 5. dimenzión keresztül mutatjuk meg térben a babát

Az 5D ultrahangos vizsgálatokon a kismama, a választott csomag szerint, kb. 20-40 percig tartózkodik a rendelőben. Ez az idő hosszabbodhat attól függően, hogy mennyire mutatja magát a baba a vizsgálat alatt, melynek végén, véglegesítjük a kért felvételeket és kinyomtatjuk a kiválasztott színes képet.

prestige-logo-trans4

Szonográfus

Finna Tímea

A bizalom nálunk presztízskérdés!

Kérjen időpontot még ma!
5d-babamozi
5d-babamozi