Skip to content

„A rejtvény úgy vonzza az orvost, mint a mágnes, az emberekről való gondoskodás során ez az iránytűje.”

Sherwin B. Nuland

Dr. Lukács Róbert

szülész-nőgyógyász adjunktus

Üdvözlöm!

Általános orvosi diplomámat 1993-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. A végzést követően a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Jósa András Egyetemi Oktatókórház szülészet-nőgyógyászat osztályán helyezkedtem el. Szakvizsgámat 5 éves gyakorlatot követően 1998-ban tettem le kitűnő eredménnyel. 2003-ban lézersebészeti, 2015-ben szülészet-nőgyógyászati ultrahang licence vizsgát tettem.

A terhesekkel és a betegekkel való szorosabb kapcsolat kialakítása, valamint gondozásuk és gyógyításuk gyorsabb, könnyebb és személyre szabottabb kivitelezése céljából 2005-től magánellátásban is elkezdtem dolgozni.

Az elmúlt közel 30 év alatt a szülészet-nőgyógyászat egész területének legfrissebb szakmai ismereteit, irányelveit továbbképzéseken, kongresszusokon való rendszeres részvétellel, a szakmai sajtó nyomtatott és elektronikus formátumainak folyamatos böngészésével szereztem meg, és azt a betegellátás során szerzett saját tapasztalataimmal szintetizálva alkalmazom gyakorlatomban.

Milyen panaszok esetén fordulhat hozzám?

  • nőgyógyászati megbetegedések diagnosztikája és terápiája
  • terhes gondozás és szülésre való felkészítés
  • genetikai vizsgálatok elvégzése
  • meddőségi panaszok kivizsgálása és kezelése
  • a változó kor panaszainak és tüneteinek gyógyszeres, illetve életmód tanácsadással való kezelése
  • endokrinológiai kivizsgálás
  • ultrahang vizsgálatok

Műtéti tevékenységemen belül kiemelt jelentőséggel bír a teljes körű nőgyógyászati endoszkópia, beleértve a laparoszkópos méheltávolítást is, amely műtéti típus alkalmazásával a legkisebb megterhelés és fájdalom mellett a legrövidebb kórházi kezelést követően a leggyorsabb felépüléssel végezhető el.

Amennyiben az elváltozás igényli és lehetővé teszi, úgy lézeres sebészeti beavatkozás elvégzését is vállalom. (szemölcsök, bőrfüggelékek eltávolítása, fotorejuvenáció, inkontinencia és süllyedéses panaszok kezelése).

Az Ön egészsége számunkra 
presztízskérdés 
!