Skip to content

 „A bőr a lélek tükre, a képernyő, amelyen láthatóvá válnak a bensőnk, a tudattalanunk történetei. Jó bűnügyi technikusok módjára megszállottan közvetett bizonyítékok után kutatunk a bőrön. A nyomok néha mélyen bevezetnek minket a test belsejébe. Hirtelen felfedezzük, hogy a bőr elmeséli, ha a lélek hiányt szenved valamiben, beszámol stresszről, a lelki egyensúly hiányáról, vagy a szerveinkről és táplálkozási szokásainkról.”

Yael Adler

Dr. Mészáros Anett

bőr -, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

Üdvözlöm!

Dr. Mészáros Anett vagyok, bőr,- nemigyógyász és kozmetológus szakorvos. Orvosi diplomámat 2015-ben szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. Ezt követően a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztály és Nemibeteg Gondozóban, valamint a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Bőrgyógyászati Klinikáján dolgoztam rezidensként és szakorvos jelöltként. A szakképzésem alatt a Heim Pál Gyermekkórház bőrgyógyászati osztályán is végeztem orvosi tevékenységet, ahol sok tapasztalatot szereztem a gyermekbőrgyógyászati kórképeket illetően, továbbá az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban alkalmam nyílt a HIV fertőzöttek ellátásával és fertőző, behurcolt trópusi betegségek kezelésével kapcsolatos tudásomat bővíteni. 2020-ban szereztem szakvizsgát bőr,- és nemigyógyászatból majd a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház COVID osztályon végeztem gyógyító tevékenységet, mely során megismerkedtem és tapasztalatot szereztem a koronavírus fertőzés okozta bőrgyógyászati tünetek és szövődmények felismerésében és kezelésében.

Jelenleg bőrgyógyász szakorvosként dolgozom a Prestige Magánkórházban.

Érdeklődési köröm a nem csak felnőtt, de serdülőkorban, gyermekkorban is előforduló általános bőrgyógyászati kórképek, mint például az ekzema, acne, rosacea, psoriasis orvoslása mellett, a szexuális úton terjedő betegségek diagnosztikája és kezelés, valamint a rosszindulatú bőrdaganatok korai felismerése, azok kialakulásának elkerülése, ezért rendkívül fontosnak tartom a bőrgyógyászati szűréseket.

Specialitásaim közé tartoznak az orvos esztétikai/ anti-aging kezelések mint például a botulinum toxin, hyaluronsavas ráncfeltöltés, savakkal történő peelingek, lézerek, akár egymással kombinálva is, melyek segítségével a bőr rugalmasságát és fiatal vonásait őrizhetjük meg, állíthatjuk vissza. Ezen kezelések előtérbe helyezése részemről annak köszönhető, hogy hatásuk természetes, tudományos megalapozottságuk megfelelő, biztonsági profiljuk kiváló és emellett minimális felépülési idővel járnak.

Szakmai ismereteimet számos, a legújabb, legmodernebb kezelési lehetőségeket, eljárásokat bemutató bőrgyógyászati és esztétikai témájú kongresszuson, továbbképzéseken mélyítem, amiket előszeretettel alkalmazok a mindennapi munkám során.

Alapelvem, hogy a természetesség megőrzése mellett egy egészségesebb, frissebb megjelenésű, fiatalabb külsőt hozzak létre az arc eredeti karakterének megőrzésével. Fontosnak tartom, hogy nem csak a testet, de a lelket is kezeljük.

Milyen panaszok esetén fordulhat hozzám bizalommal?

  • Anyajegy szűrés, gyanús laesio esetén azonnali eltávolítás
  • Vírusos szemölcs kezelése és eltávolítása
  • Bőrbetegségek mint ekzema, acne, rosacea kezelése
  • Nemi betegségek diagnosztikája és célzott kezelése
  • Szépészeti beavatkozások

A bőrgyógyász egyik fő feladata, az ezerarcú bőrbetegségek útvesztőjében páciensét segíteni, tájékoztatni és betegével karöltve több ésszerű és sikert eredményező kezelési lehetőség közül a személyre szabott legjobbat kiválasztani.

Az Ön egészsége számunkra 
presztízskérdés 
!