Skip to content

Gyógyítani a legszebb érzés a világon. És a betegünket meggyógyítani a sikernek olyan érzése, amiről a külvilágnak fogalma sem lehet. Ezt csak mi orvosok magunk érezzük a maga teljességében.”

Diósszilágyi Sámuel

Dr. Bobaly Máté

fül-orr gégész szakorvos

Üdvözlöm!

2020. júniusában fül-orr-gégegyógyászatból szakvizsgáztam Pécsett. Az azóta eltelt időben is az eddigi elveket folytatva végeztem a munkámat. Tapasztalataimat a még jobb betegellátás céljából az Országos Onkológiai Intézetben bővítem.

Szeretném az eddig összegyűjtött elméleti és gyakorlati tudásomat a betegek hasznára fordítani, különös tekintettel a rosszindulatú daganatok sebészeti terápiájában. Eddigi munkám során jó csapatjátékosnak bizonyultam, mind az egyetemen, mind a posztgraduális időszakban.

Szakképzésem alatt számos előadást tartottam hazai, valamint nemzetközi szakmai fórumon. Képzésem alatt a sebészeti onkológiára helyeztem igen nagy hangsúlyt, így részt vettem a hazai valamennyi fej-nyaksebészeti onkológiai képzésben. 

Milyen panaszok esetén fordulhat hozzám?

  • fejnyak területén lévő bőrelváltozások sebészeti terápiája
  • orrlégzést gátló elváltozások, mind korszerű konzervatív, illetve sebészeti terápiája
  • gége-algarat jó illetve rosszindulatú elváltozásai esetén
  • nyálmirigybetegségek esetén
  • halláspanaszok, fülzúgás, halláscsökkenés
  • hallásjavító sebészeti beavatkozások esetén

Eddigi pályafutásom alatt több száz alapműtét végeztem, évente több ezer beteget látok járóbeteg szakellátásban. Munkám során fontosnak tartom az együttműködést, a nyugodt légkör megteremtését, mind gyermekeknél, mind felnőtteknél.

Az Ön egészsége számunkra 
presztízskérdés 
!